Известие

Collapse
No announcement yet.

Преден накрайник на рейка ...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Преден накрайник на рейка ...

Значи става дума за това, че търся

"Преден външен десен накрайник на рейка" за алфа 146 боксер 8v 1.6.

Проблема е там че в София не мога да го открия никъде. Ще ходя утре вечер в Пловдив и се чудех някой от там дали има идея къде може да го има там, и евентуално да провери ... звънях в Евро 07 в Пловдив - казаха "изчерпан е навсякъде" Други идеи имате ли къде да питам? Или ако има някой от Пловдив, който да бъде така добър да пита, ще го черпя бира

Много ми е важно, мерси предварително!
    Алфа Ромео 146 '96 1.6i 8v Boxer, Mercedes Benz C 200 '01

Аз днес бях

Аз днес бях по Пловдив и ходих в един магазин на Алфа Ромео. Ама как да ти го обясня къде е . Като минеш моста над Марица (този точно преди панаира) продължаваш направо и когато стигнеш кръговото завиваш по кръговото на ляво. То е един булевард с оградка по средата. На първия или втория светофар от дясната страна ти се пада евро 07 . Ти обаче продължаваш направо и на около 200м от лявата страна има един хотел един подлез и спирка на градския транспорт там е и магазина на алфа ромео.

Обяснявам като жена ама съм бил 2 пъти в Пловдив и незнам ни една улица как се казва. Дано го намериш.
    Alfa Romeo 156 2.4 JTD
    Fiat Coupe 2.0 16V

Comment

обади се на 032/653938 или 0888594170 имаха го това дето го търсиш, маи беше 36лв.абе имат всичко за боксер.и е оригинално италянско. намира се на крастовището на мария луиза и източен.води се мария луиза -65.пише ивеко, фиат, алфа, ланча, в една 4 етажна стара кооперация , отдолу. има и др хубави магазини:косер:евросервиз, поразходи се . аиде обади се ако не го намериш 0889266166. магазина дето го обяснява колегата е много зле,всичко освен частите за голф2 е менте(поне за този се сетих от обяснението)
      НАЙ-БЪРЗИЯТ ПЪТ ДО ВКЪЩИ ->146-BOXER 1.6

Comment

Мерси много, ще звънна утре и ще питам. А ако не намеря ще отида да питам и в другия магазин ... много ми трябва този чарк

Comment

нема да се плашиш, като идеш на този дето ти казвам,(даже може а си я смениш тука и да си направиш стенд на единствения на балканския полуостров лазатен -оптигно компутерен стенд, по модела и годината на колата вадат данните на колат. питаи за сервиза на жоро в тоя магазин на ул. мара гидик е и ги сравняват с твоите, настроиват я и ти дават разпечатка на сходимостите. абе техниката е уникална 64 хил еуро я купи жоро )после завиваш на кръстовището на дясно( към дискотека папараци) спираш преди нея има още 2 магазина бели на цвят. ако останеш по до касно званни ми да си видим италианките

Comment

Първоначално публикувано от vamfan
            даже може а си я смениш тука и да си направиш стенд на единствения на балканския полуостров лазатен -оптигно компутерен стенд, по модела и годината на колата вадат данните на колат. питаи за сервиза на жоро в тоя магазин на ул. мара гидик е и ги сравняват с твоите, настроиват я и ти дават разпечатка на сходимостите
            Що ми се струва че не е единствения ... поне във FULDA-та (София, на Г.М.Димитров накрая) ми направиха същото ...

Няма да съм в Пловдив през деня, а ще отида вечерта след 8 там. Затова смятам да звънна, ако я имат частта, да поръчам на приятел да я вземе и след това ще си я взема от него. Иначе ще я сменят в клубния сервиз, в София

Comment

кво стана, взе ли ?

Comment

Working...
              X